محل تبلیغات شما
روستای عبدالملکی

معرفی اجمالی :
روستای عبدالملکی یکی از روستای های بخش خزل شهرستان نهاوند می باشد که از سمت شمال به کوه های پراکنده ، از سمت جنوب به رودخانه ی قلقل رود از شرق به روستای دهموسی ودر جنوب غربی روستا ، شهر فیروزان واقع شده است .  
بر طبق آخرین سرشماری سال 1395 این روستا دارای 1289 نفر جمعیت و 345 خانواده می باشد ، مردم روستا اکثر به کشاورزی و دامداری مشغول هستن ، 
 بر اساس تلاش های صورت گرفته توسط مردم و اعضای شورا و دهیاری روستا در یک دهه اخیر اکثر معابر اصلی روستا آسفالت و جدول کشی و سنگ فرش شده است  و این تلاش ها که هنوز نیز ادامه دارد این روستا را به یکی از زیباترین روستا های نهاوند تبدیل نموده است .
آپلود عکس

جغرافیا و آب هوا :
این روستا در ارتفاع 1515 متری از سطح دریا قرار دارد و میانگین بارندگی سالانه این روستا 412 میلی متر می باشد . روستای عبدالملکی بیشترین تغییرات آب و هوایی در دو دهه اخیر را شاهد بوده است
 تا سال 1360 اطراف روستا را جنگل های انبوه پوشانده بود جنگل هایی که مردم بومی ، روز ها نیز در آن تردد نمی کردند ،اما در طی سه دهه حتی یک درخت نیز باقی نماند !  یا این که
 در دهه 60 و 70  بارندگی ها در اواخر پاییز و زمستان به صورت برف بوده است اما  در دهه 90  بارندگی ها اغلب به صورت باران های پراکنده می باشد در گذشته اغلب ارتفاع برف این منطقه  بیش از 1 متر بوده حتی در سال 67 ارتفاع برف به حدی بوده است که مردم برای عبور و مرور در کوچه های باریک آن زمان مجبور به تونل در بین برف ها شده اند ، افزایش دمای هوا خیلی محسوس و غیرقابل انتظار می باشد و تعجب همگان را بر انگیخته است ،  متاسفانه تعداد بی رویه چاه های آب مجاز که توسط خود دولت ها دارای مجوز شده اند در این روستا به 21 عدد چاه آب عمیق می رسد ، آیا 21 حلقه چاه عمیق با میانگین آّبدهی 6 اینچ برای یک روستای 1300 نفری زیاد نیست ؟؟؟ در سال 1370 کشاورزان بعد از حفاری 25 متر از زمین  به آب می رسیدند  ولی حالا متاسفانه عمق همه ی چاه های روستا 120 متر می باشد .

وقایع طبیعی :
این روستا در مجاورت گسل نهاوند که به طول 80 کیلو متر می باشد قرار گرفته و همین امر باعث گردیده این منطقه طعم زله های بسیار زیادی را بچشد. از سال ۹۰ تاکنون بیش از ۶۵ درصد زله‌های استان همدان در شهرستان‌های جنوبی به‌ویژه در نهاوند و فیروزان رخ داده است .بارز ترین نمونه این زله ها که روستای عبدالملکی را تحت تاثیر شدید قرار داده است در سال 1337 رخ داد ، در بعد ازظهر روز 25 مرداد سال 1337 زله ای  در ساعت 15:43 دقیقه به مقیاس 6.7 ریشتردر فاصله 20 کیلوتری با روستای عبدالملکی در بین روستا های ده کنه و ده لر به وقوع پیوست که تمام روستای عبدالملکی را با خاک یکسان نمود  مردم ماه ها مجبور به ست در باغ های زردآلو روستا که اکنون اثری از آن ها نیست شدند. 
در زیر دو تصویر( دو زاویه کمی متفاوت ) از اردیبهشت روستای عبدالملکی ابتدا در سال 84 و سال 94 مشاهده و به عمق فاجعه خشکسالی کم آبی  وگرمایش جهانی پی می برید.

 آپلود عکس
                                                                     تصویر اول : اردیبهشت 84

    آپلود عکس
                                                                   تصویر دوم : اردیبهشت سال 94


جمعیت شناسی :

بر طبق آخرین سرشماری سال 1395 این روستا دارای 1289 نفر جمعیت و 345 خانواده می باشد ، که به کشاورزی و دامداری مشغول می باشند . مردم روستا غالباً به زبان لکی سخن می گویند روستا شامل چهار قوم لک و لر و ترک و کورد می باشد نام های خانوادگی این روستا متنوع می باشد و در لیست زیر به معرفی آن ها می پردازیم :

%49.5 درصد مردم روستا خزایی
%8.2 مردم روستا  نیازی و (یارمطاقلو 2% )
%3.9 مردم روستا سلگی
%2.6 مردم روستا سلوکی
%2.5 مردم روستا نوری
%1.6 مردم روستا قلخانباز
%1.5 مردم روستا صادقی مهر
%1.1 مردم روستا جلیلوند
%1    مردم روستا قصبستانی
%1    مردم روستا رضوانجو

و .
نویسنده مهندس فرشید قلخانباز
094457559



روستای عبدالملکی شهرستان نهاوند

نحوه صحیح کشت جارو

رکورد تولید گشنیز

روستا ,روستای ,های ,، ,نهاوند ,جنوب ,این روستا ,می باشد ,یکی از ,از سمت ,دهیاری روستا

مشخصات

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

backbilota Sonja's collection آپدیت نود 32|یوزر نیم و پسورد نود 32| ورژن 9 |اسمارت سکوریتی علمی، آموزشی و تربیتی ماهان مارکت فیلیت گارد فیلتر هفتاد رنگ مجنون آموزشگاه آزاد هنری رستار آشناآباد [ اوشناوا ]